Spring til indhold

Udstillinger

Udstillinger

Jeg udstiller helst kun, når jeg har helt nye billeder. Hvis min underbevidsthed skal stilles til skue, må det gerne afspejle nuet. Min ambition er at ramme noget universelt og sublimt, som klinger i enhver beskuer, og som inviterer til udforskning og overgivelse. Det hverdagsagtige interesserer mig ikke. Og da de store motiver er forsvundet i den ydre verden, er der kun tilbage vende sig indad. Og det er måske ikke så tosset endda.

En dag når alle kender til kompleks kommunikation, bliver kunst måske unødvendigt.

Til kunstforeninger

Udstillingsperiode: 1 måned med mindre andet aftales

Kunstværker der udstilles: Efter aftale

Transport: Omkostninger forbundet med fragt af kunstværker til og fra virksomheden afholder jeg.

Ophæng og værkfortegnelse: Alle kunstværker vil være forsynet med snor eller lignende klar til ophæng. Værkfortegnelse indeholder priser samt titler medbringes.

Beskrivelse af kunstner: Beskrivelse af mig og mine billeder vil blive lagt frem i forbindelse med udstillingen.

Honorering: Virksomheden forpligter sig til at købe et eller flere af de udstillede kunstværker for et samlet minimumsbeløb på 5000,-. Der vil være minimum 3-5 kunstværker at vælge imellem indenfor ovennævnte prisramme.

Forsikring: Udstillingsstedet har det fulde ansvar for dækning af de udstillede kunstværker ved tab, tyveri, brand, hærværk eller lign. under udstillingsperioden.

Alle billeder fås som udgangspunkt uden ramme, men spørg gerne, hvis du ønsker en professionel ramme på din tegning. Du kan afhente dit køb direkte fra mit lager i Bagsværd eller få det tilsendt med posten forsvarligt pakket i plastik og pap.

Gavekort kan udstedes på minimum 500,-. Gavekort kan bruges til alle mine produktioner og skal benyttes indenfor 2 år fra købstidspunktet.

Ved spørgsmål eller forespørgsel om køb af billeder udfyld venligst nedenstående eller ring. Du kan også altid aftale tid til et besøg i mit værksted i Bagsværd, hvor du frit kan bladre i kunstmapperne eller kigge nærmere på malerier.

Håber vi ses!