Spring til indhold

TV Fra en Anden Planet

TV Fra en Anden Planet

Jeg har aldrig haft den store lyst til at blive filminstruktør eller tv-tilrettelægger. Der er for meget kedelig planlægning og efterarbejde, men nogen gange kan man blive nødt til det. Efter en længere periode med stressnedbrud og mange indadvendte aktiviteter begyndte jeg omkring 2008 at studere verdens tilstand. Nettet havde gjort det lettere at søge information om globale problemer, og ved nærmere eftersyn så det jo ikke for godt ud. Jeg begyndte at skrive artikler om verdens forestående kollaps inden for økologi, økonomi, energi og meget andet, men den gang var uhæmmet vækst den eneste løsning, så det blev lidt for døve øren, indtil jeg i 2011 lavede programmet ’TV Fra en Anden Planet’, der skulle løse alverdens problemer inden det store paradigmeskift 21/12-2012.  

KTS

Programmerne blev optaget på Københavns Tekniske Skole med OB-vogn og 4 kameraer (som en del af deres undervisning), og den rare Alexander Keller var så venlig klippe afsnittene efterfølgende sammen med andre gode mennesker. Det hele var non-profit, og det tog lang tid at blive færdig. Til sidst lavede Søren Graversen en jingle og jeg selv en You Tube-kanal, og så var de første programmer klar.

Mediehuset

Efter et par års pause blev jeg i 2015 af Mediehuset København bedt om at lave en omgang nye afsnit til Kanal 1 (Kanal København). Det blev i første omgang til 15 nye afsnit (flere er undervejs). De nye programmer kan ses her

Peter Gøtzsche om Medicinalindustrien

Teaser fra 1. sæson